Login Form

Viktig information angående Lions internationella ungdomsutbyte 2020!

På grund av rådande omständigheter i världen med Coronaviruset, CONVID19 så har Guvenörsrådet idag den 16 mars beslutat att Lions Sverige kommer att ställa in Lions Camp Scania 2020, 101S. Lions Sverige kommer heller inte att skicka ut några ungdomar till Lions ungdomsläger i andra länder. Detta har varit ett svårt beslut att ta men vi i Lions Sverige måste ta vårt ansvar och hjälpa till att stoppa spridningen av Coronaviruset. 

Vi behöver också se till tryggheten för ungdomarna både för deras hälsa och att de inte blir  satta i karantän i ett främmande land, eller att de inte har möjlighet att resa tillbaka till Sverige.   Vi här i Sverige kommer att erbjuda förtur nästa år till de ungdomar som fått acceptans till vårt läger Camp Scania 2020, 101S. 

Vår förhoppning är också att de klubbar som har erbjudit ungdomar att resa på läger i år erbjuder dem att deltaga nästa år i Lions Internationella Ungdomsprogram, jag kommer att skicka frågan till de läger som vi fått acceptans från i år.  

Detta är ju ett internationellt problem och det är flera länder som valt att göra på samma sätt och det är länder som kommer att fatta beslut i snar framtid om hur de kommer att göra med sina läger.  

Jag kommer som ansvarig för utresande ungdomar i Sverige kontakta de ansvariga för de läger som ungdomen fått acceptans till och meddela dem Lions Sveriges beslut.  

YEC i distrikten bör snarast informera de lokala klubbarna och ungdomarna om detta beslut som tagits idag.  

Vi kommer också att meddela de ungdomar och de klubbar och ansvariga i de länder som ungdomarna kommer ifrån att vi kommer att ställa in årets läger.  

Har ni några frågor så är ni varmt välkomna med dem!    


Ansvariga i ungdomsverksamheten 101MD.

YED Anita Hult, ansvarar för utresande ungdomar från MD:s klubbar
vYED Britt Nilsson, ansvarar för inkommande ungdomar till svenska läger  

Anita Hult                                                             Britt Nilsson
YED 101MD                                                         vYED 101MD This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.